Persoonlijk contact. Ook na het afsluiten van uw hypotheek.

06 maart 2017

Hypotheek RegioBankUw woonsituatie verandert. Wij blijven voor u klaarstaan.

Het kopen van een huis is misschien wel de grootste beslissing van uw leven. Maar uw leven verandert. En dat kan invloed hebben op uw hypotheek. Wij helpen u dan met het vinden van de juiste oplossing. Wat er ook gebeurt in uw leven.

Vier situaties in het leven die van invloed kunnen zijn op uw hypotheek.

Verandert er iets in uw leven dat van invloed kan zijn op uw hypotheek? Dan kunt u altijd terecht bij uw Zelfstandig Adviseur. Hij beantwoordt graag uw vragen en op uw verzoek geeft hij een hypotheekadvies voor uw nieuwe situatie. Daarvoor kan hij kosten in rekening brengen. Als dit zo is, dan geeft hij dit vooraf aan u door. Bel voor een afspraak of loop gerust binnen. U bent van harte welkom!

U wilt kleiner gaan wonen

Als uw kinderen het huis uit gaan, breekt een nieuwe fase aan. Misschien wilt u wel kleiner gaan wonen of dichterbij uw kinderen. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn voor uw hypotheek.

U wilt verbouwen

Uw huis bevalt goed, dus u heeft geen behoefte om te verhuizen. Maar u zou wel wat meer ruimte willen. Of misschien is uw huis toe aan een flinke opknapbeurt. Tijd voor een verbouwing dus. Wij kijken graag naar de mogelijkheden om uw bestaande hypotheek te verhogen.

U groeit uit uw huis

Met het krijgen van kinderen, kunt u uit uw huis groeien. Soms is het handiger om een ander huis te kopen, bijvoorbeeld een huis met een tuin. Wij helpen u graag met een passende hypotheek.

U gaat samenwonen

Samenwonen kan naast een nieuwe stap in uw relatie, ook iets betekenen voor uw hypotheek. Zo kan één van beide partners al een huur- of koopwoning hebben. Wij helpen u graag om te kijken wat de nieuwe situatie betekent voor uw hypotheek.

Persoonlijk contact. Ook na het afsluiten van uw hypotheek.

Reageren is niet mogelijk.