Verzeker uw bedrijf tegen cyberrisico’s

06 juni 2017

cybercrime verzekerenAls ondernemer heeft u de beschikking over een grote hoeveelheid persoonlijke privacygevoelige gegevens, wachtwoorden en vertrouwelijke informatie betreffende uw onderneming. Het is natuurlijk uw verplichting en taak om op een veilige manier met deze gegevens om te gaan. Helaas is het zo dat doordachte en creatieve cybercriminelen steeds vaker sluiproutes weten te vinden om vertrouwelijke gegevens te achterhalen. Volgens het Verbond van Verzekeraars wordt de schade als gevolg van cyberaanvallen inmiddels geschat op meer dan 100 miljard euro wereldwijd.

Wist u dat u uw bedrijf kunt verzekeren tegen cyberrisico’s?

Een cyberverzekering beschermt uw onderneming tegen de extra kosten die u moet maken naar aanleiding van een cyberincident. Voorbeelden van cyberincidenten zijn: diefstal van privacygevoelige gegevens, hacking, afpersing, (digitale) aansprakelijkheid en systeeminbraak. Wanneer u een cyberverzekering afsluit helpen ervaren professionals u om uw databases en website te repareren, belanghebbenden te informeren en juridische kosten te beperken als u het slachtoffer geworden bent van cybercriminelen. Elke sector en elk bedrijf, van groot tot klein, loopt risico. Helaas is geen enkele organisatie immuun voor bedreigingen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0184 – 67 56 66 of via info@guis.nl! Wij helpen u graag.

Reageren is niet mogelijk.