Autoverzekering

Hoe oud of nieuw uw auto ook is, een goede autoverzekering is erg belangrijk. Uw kostbare auto verdient een verzekering zonder verrassingen. En voor zo’n verzekering wilt u vanzelfsprekend niet te veel betalen. Wij adviseren u graag!

Premie autoverzekering berekenen

 Kenmerken Autoverzekering

Met de wettelijk verplichte WA-dekking bent u verzekerd voor schade die u met uw auto toebrengt aan derden. Ook kunt u schade aan uw eigen auto verzekeren. Ga altijd met een veilig gevoel de weg op door de dekking te kiezen die bij u en uw auto past.

Dekking Autoverzekering

De verzekering voor uw auto biedt u drie dekkingsvormen: Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), Beperkt Casco (Mini-Casco) en Volledig Casco (All Risks). U kiest de verzekering die het beste bij u en uw auto past.

Standaard WA
U moet in ieder geval WA verzekerd zijn, daarom maakt een WA-verzekering altijd deel uit van elke vorm van autoverzekering. Deze verzekering dekt schade die u aan derden toebrengt met uw  auto of aangekoppelde caravan of aanhanger. Die schade kan zowel materieel als lichamelijk zijn. Een WA-verzekering is de noodzakelijke basisverzekering en de goedkoopste vorm om uzelf te verzekeren.

Meer zekerheid
Wilt u meer zekerheid dan kunt u naast uw WA ook Casco Extra afsluiten. U betaalt dan iets meer, maar in ruil voor die licht hogere premie bent u meteen voor een belangrijk stuk verzekerd tegen schade aan uw eigen auto. U kunt daarbij denken aan diefstal van of uit uw auto, schade door storm en hagel, brand, joyriding en schade veroorzaakt door overstekend wild.

Compleet verzekerd
De meest complete autoverzekering die u kunt afsluiten is de WA plus volledig casco (all-risk). U bent dan ook verzekerd tegen schade als gevolg van botsen, slippen en omslaan.

Voordelen Autoverzekering

+ Altijd een voordelige premie
+ Bij schade staan wij direct voor u klaar
+ Profiteer bij schade van verschillende serviceaanbiedingen

Verzekeringskaarten

Nationale Nederlanden Delta Lloyd
verzekeringskaart-autoverzekering-wa verzekeringskaart-autoverzekering-wa
verzekeringskaart-autoverzekering-wa-extra verzekeringskaart-autoverzekering-wa-extra
verzekeringskaart-autoverzekering-wa-casco verzekeringskaart-autoverzekering-wa-casco
verzekeringskaart-svi