Motorverzekering

Wij zijn er trots op om u een aantrekkelijke motorverzekering aan te kunnen bieden.

Premie motorverzekering berekenen

 

Kenmerken Motorverzekering

Met name voor bestuurders vanaf 24 jaar kunnen wij een aantrekkelijke premie bieden. Dit komt doordat uit onderzoek blijkt dat ervaren verkeersdeelnemers minder vaak betrokken zijn bij ongevallen en aanrijdingen. Onze premie behoort tot de allerlaagste op het gebied van motorverzekeringen.

Dekking Motorverzekering

Met de wettelijk verplichte WA-dekking bent u verzekerd voor schade die u met uw motor toebrengt aan derden. Ook kunt ook schade aan uw eigen motor verzekeren. Ga altijd met een veilig gevoel de weg op door de dekking te kiezen die bij u en uw motor past.

WA dekking
U moet in ieder geval WA verzekerd zijn. Daarom maakt een WA-dekking altijd deel uit van een verzekering voor uw motor. Deze verzekering dekt lichamelijke- en materiële schade die u aan derden toebrengt met uw motor.  Een WA-verzekering is de noodzakelijke basisverzekering en de goedkoopste vorm.

WA Extra dekking
Wilt u meer zekerheid? Dan kunt u naast uw WA dekking kiezen voor een Extra dekking. U betaalt dan iets meer premie en bent dan onder meer aanvullend verzekerd voor diefstal, storm, hagel en brand.

WA Casco dekking
De meest complete motorverzekering is de WA Casco verzekering (ook wel All Risk). U bent dan ook verzekerd tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld botsen, slippen en omslaan.

Voordelen Motorverzekering

+ Altijd een voordelige premie
+ Bij schade staan wij direct voor u klaar

Verzekeringskaart

 

Verzekeringskaart-Motorverzekering