Toercaravanverzekering

Een toercaravanverzekering voor het hele jaar.

Premie toercaravanverzekering berekenen

Kenmerken Toercaravanverzekering

Gaat u met de caravan of vouwwagen op reis? De caravanverzekering zorgt voor een onbezorgde vakantie. Met onze dekking bent u goed verzekerd tegen diefstal, brand en schade door een ongeluk, storm of aanrijding.

Uw caravanverzekering goed geregeld
Uw caravan of vouwwagen is bij Guis het hele jaar door goed verzekerd, ook in de stalling. Bovendien kunt u met de voorlopige dekking direct verzekerd de weg op. Bij nieuwe caravans / vouwwagens krijgt u afhankelijk van de dekking tot vijf (Beperkt Casco) of tot zeven (Casco) jaar de nieuwwaarde van uw caravan of vouwwagen terug bij total loss.

Dekking Toercaravanverzekering

Toercaravan Casco Beperkt
Met de verzekering Casco Beperkt bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van schade aan uw caravan door bijvoorbeeld brand of diefstal. Als de schade niet kan worden hersteld, dan vergoeden we de nieuwwaarde bij caravans die minder dan vijf jaar oud zijn.
Toercaravan Casco Uitgebreid
Met de verzekering Casco Uitgebreid bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van schade aan uw caravan door bijvoorbeeld brand of diefstal. Als de schade niet kan worden hersteld, dan vergoeden we de nieuwwaarde bij caravans die minder dan zeven jaar oud zijn.

Voordelen Toercaravanverzekering

+ Profiteer van pakketkorting
+ Bepaal zelf uw dekking
+ Direct persoonlijke hulp bij schade