Intern beloningsbeleid

Onze medewerkers worden beloond met een vast salaris. Er worden geen bonussen uitgereikt op basis van de hoeveelheid of soort producten die een medewerker adviseert. De belangen van de klant staan centraal en wij hanteren dan ook een persoonlijke, eerlijke en heldere benadering.

Onafhankelijke financiële advisering 
Het aantal grotere, volledig onafhankelijke, financiële adviescentra dat samenwerkt met vrijwel alle financiële instellingen is in jouw regio nogal gering. Guis is één van die grotere. Geen nieuwkomer maar een gerenommeerde organisatie.

Onze specialisten kunnen op elk niveau helder communiceren. Net zo adequaat met de geroutineerde accountant als met de fiscaal/financieel minder goed geïnformeerde gesprekspartner.

Als relatie van Guis kun je altijd meteen over de gewenste hypotheekoffertes en pensioenberekeningen beschikken. Omdat Guis voldoende gekwalificeerd is om die á la minute zelf op te stellen

Assurantie-intermediair en assuradeur 
Guis is zowel assurantie-intermediair als assuradeur. Van de eerste groep zijn er velen, de tweede categorie is zeer beperkt. Guis Assuradeuren is het volmachtbedrijf met volmachten van gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Als gevolmachtigde heeft het de bevoegdheid gekregen om producten van verzekeraars onder eigen merknaam te verkopen. Daarnaast biedt de volmacht mogelijkheden om productontwikkeling af te stemmen op de doelgroep van Guis & Partners.

Voor jou als klant levert dit veel voordelen op:
• Vlotte afgifte van op maat gemaakte polissen vanuit ons kantoor
• Snelle en deskundige schadeafhandeling door onze eigen schadeafdeling
• Alles wordt direct binnen Guis & Partners geregeld

Bij Guis & Partners vind je speciaal ontwikkelde verzekeringen die alleen bij Guis Assuradeuren te verkrijgen zijn. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van alle mogelijkheden van de volmacht- gevende maatschappijen. Het volmachtbedrijf is de snelle schakel tussen het adviesbedrijf Guis & Partners en de verzekeringsmaatschappijen. Momenteel hebben wij volmacht van ARAG SE Nederland, Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Mij. N.V en ASR Schadeverzekering N.V.

Adviseren 
Guis Assuradeuren biedt zoals eerder genoemd  speciaal ontwikkelde verzekeringsproducten aan via Guis & Partners. Wanneer wij je een passend product van Guis Assuradeuren kunnen aanbieden zullen wij de verzekering bij voorkeur hier onderbrengen. Echter zullen wij er altijd naar streven het meest geschikte product voor je te selecteren bij de verzekeraar naar keuze. Meer informatie op de website van Guis Assuradeuren.

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

bedrijfs logo wit

Guis & Partners is een erkend tussenpersoon in verzekeringen en financiële dienstverlening. Vanuit ons kantoor in Sliedrecht ontzorgen wij al ruim 80 jaar de particuliere en zakelijke markt. Dit doen wij op een persoonlijke, heldere en eerlijke wijze.

Contact
Openingstijden

Ma t/m Vr
08.30 - 17.00

Weekenden en avonduren op afspraak

© Dutch media lab