Onze werkwijze
Kennis maken

Wij maken graag kennis met je. Wat vind je belangrijk? Hoe ziet de gezinssamenstelling eruit? Hoe sta je er financieel voor? Wij houden rekening met de persoonlijke situatie. Zo ontvang je altijd een advies op maat.

Verhelderen

We houden het eerlijk en eenvoudig. Wij beantwoorden jouw vragen; Wat houdt het product precies in? Welke voordelen biedt het mij? En niet onbelangrijk: Hoeveel kost het? Financiële producten hoeven geen abracadabra te zijn. We scheppen graag duidelijkheid, zodat men achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Altijd een eerlijk advies dus.

Adviseren

Wij adviseren en jij bepaalt. Met ons diverse aanbod aan producten kunnen wij iedere klant voorzien van een passende oplossing. Wij bieden dus altijd een onafhankelijk advies op maat en begeleiden je bij het nemen van een weloverwogen keuze. Uiteindelijk bepaal je zelf wat het beste bij je past.

Ontzorgen

Ons doel is je te ontzorgen. Wij maken het de klant gemakkelijk. We nemen zaken uit handen en maken complexe producten eenvoudig. Zo zijn wijzigingen met 1 telefoontje of e-mail te regelen en handelen we schades veelal van A t/m Z af. We zijn altijd bereikbaar voor vragen of adviezen. Zo ben je zorgenvrij van financiële vraagstukken en administratieve rompslomp.

Guis & Partners ontzorgt.

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op!

bedrijfs logo wit

Guis & Partners is een erkend tussenpersoon in verzekeringen en financiële dienstverlening. Vanuit ons kantoor in Sliedrecht ontzorgen wij al ruim 80 jaar de particuliere en zakelijke markt. Dit doen wij op een persoonlijke, heldere en eerlijke wijze.

Contact
Openingstijden

Ma t/m Vr
08.30 - 17.00

Weekenden en avonduren op afspraak

© Dutch media lab